Ingstrup ”1’eren” 30+ og 45+
“1’eren” er lagret i minimum 20 uger. Den har en god og smidig smag med et snert af rødkit, som normalt først viser sig hos langt mere lagrede oste. En god hverdagsost, hvis man foretrækker en lidt kraftigere ost, uden at den er stærk. Ingstrup “1’eren” fremstilles i to fedtvarianter, nemlig 17% og 24% og begge med og uden kommen.
Perfekt til en god ostemad, hvor osten kan smages.
Ingredienser: Mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, konserveringsmiddel (E252). Skorpe: ostevoks.
17% Næringsværdi pr. 100 g: |
24% Næringsværdi pr. 100 g: |
|
---|---|---|
Energi | 1120 KJ – 267 Kcal | 1120 KJ – 267 Kcal |
Fedt | 17 g | 24 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 11 g | 16 g |
Kulhydrat | 0,5 g | 0,5 g |
Heraf sukkerarter | 0,5 g | 0,5 g |
Protein | 29 g | 25 g |
Salt | 2 g | 2 g |